Adatkezelési tájékoztató
Data Processing Policy

Oldalunkra való továbblépés előtt kérjük, tekintse át adatkezelési tájékoztatónkat. Az oldal látogatásához a tájékoztató elfogadása szükséges.
Before proceeding to our site please review our Data Processing Policy. Please accept this policy to move on.

Adatkezelési tájékoztató / Data Processing Policy

Elfogad / ACCEPT Elutasít / DECLINE
A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével foglalkozik.
X

WLWYB

A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével, és amatőr tervezők MOC (My Own Creation) alkotásaihoz szükséges LEGOTM alkatrészek szettként történő online értékesítésével és logisztikájával foglalkozik.

A WLWYB az autizmussal élők számára teremt álom munkahelyet LEGO birodalmában. Az autizmus specifikus munkahely létrehozásában és tökéletesítésében a Mars Alapítvánnyal dolgozik együtt, ahol növekvő számban foglalkoztat autizmussal élő munkavállalókat.

www.wlwyb.com

A MAAM egy digitális soft-skill fejlesztő képzés dolgozó szülők és gondozók számára.
X

MAAM – Life Based Value S.r.l

A MAAM egy digitális képzés dolgozó szűlők és gondozók számára, amely különböző élettapasztalatok (pl.: szülőség, beteggondozás) során fejlesztett készségeket segít átültetni a munka világába, s mindeközben pozitívan hat a munkahleyi légkörre / kultúrára, csökkenti a résztvevőknél a stresszt és növeli elköteleződésüket.

Friss kutatásokra és szilárd tudományos alapokra építve, a MAAM a szülői/gondozói tapasztalatok felhasználásával eredményesen fejleszti a „soft skill”-eket, valamint megerősítést és segítséget nyújt anyák-apák-gondozók számára, hogy visszatérjenek és sikeresek legyenek a munkájukban.

www.maam.life