Adatkezelési tájékoztató
Data Processing Policy

Oldalunkra való továbblépés előtt kérjük, tekintse át adatkezelési tájékoztatónkat. Az oldal látogatásához a tájékoztató elfogadása szükséges.
Before proceeding to our site please review our Data Processing Policy. Please accept this policy to move on.

Adatkezelési tájékoztató / Data Processing Policy

Elfogad / ACCEPT Elutasít / DECLINE
A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével foglalkozik.
X

WLWYB

A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével, és amatőr tervezők MOC (My Own Creation) alkotásaihoz szükséges LEGOTM alkatrészek szettként történő online értékesítésével és logisztikájával foglalkozik.

A WLWYB az autizmussal élők számára teremt álom munkahelyet LEGO birodalmában. Az autizmus specifikus munkahely létrehozásában és tökéletesítésében a Mars Alapítvánnyal dolgozik együtt, ahol növekvő számban foglalkoztat autizmussal élő munkavállalókat.

www.wlwyb.com

A Lifeed egy digitális soft-skill fejlesztő képzés dolgozó szülők és gondozók számára.
X

Lifeed - Life based value s.r.l

A Lifeed egy digitális képzés dolgozó szülők és gondozók számára, amely különböző élettapasztalatok (pl.: szülőség, beteggondozás) során fejlesztett készségeket segít átültetni a munka világába, s mindeközben pozitívan hat a munkahelyi légkörre / kultúrára, csökkenti a résztvevőknél a stresszt és növeli elköteleződésüket.

Friss kutatásokra és szilárd tudományos alapokra építve, a Lifeed a szülői/gondozói tapasztalatok felhasználásával eredményesen fejleszti a „soft skill”-eket, valamint megerősítést és segítséget nyújt anyák-apák-gondozók számára, hogy visszatérjenek és sikeresek legyenek a munkájukban.

lifeed.io/en/

Az AXS ergonómiai kiértékelő rendszere segít megelőzni a munkával-összefüggő vázizomrendszeri rendellenességek (WMSD) kialakulását.
X

AXS MotionSystem

Európa-szerte 60 millió dolgozó szenved Munkával-Összefüggő Vázizomrendszeri Rendellenességben (WMSD), ami különböző egészégügyi problémákban (enyhébb fájdalmaktól kezdve súlyos egészségi állapotig terjedhet) és diszkomfortban mutatkozik meg. A WMSD napjaink legelterjedtebb foglalkozáshoz kötött egészségügyi problémája, ami a fárasztó munka és nem megfelelő munka körülmények következménye.

Az AXS Ergonómiai Kiértékelő Rendszer elemzése eredményeként pontosan meghatározható́, hogy egy adott munkahely jobbítása érdekében mely pontokon kell a munkafolyamatot vagy a munkahelyet áttervezni, a hatékonyság növelése és a WMSD megelőzése érdekében.

www.axsco.com

A Green Fox Academy Magyarország egyik programozó bootcampje.
X

Green Fox Academy

A Green Fox Academy, Magyarország egyik vezető programozó bootcampje olyan készségek megszerzéséhez segíti hallgatóit, amelyekkel új, jövő-biztos IT-karriert kezdhetnek. A Green Fox első munkahelyük megtalálásában is segíti sikeresen végzett hallgatóit, elhelyezkedésükre pedig garanciát vállalnak.

A fokozódó automatizáció és digitalizáció napjainkban folyamatos munkaerőpiaci restrukturálódáshoz vezet, ahol rohamosan növekszik az IT-készségek iránti kereslet, míg számos hagyományos munkakör megszűnik illetve átalakul. A Green Fox Academy olyan karrierváltóknak segít átképzés útján, akik kiégtek, vagy akik a munkahelyét az automatizáció okozta kiváltás fenyegeti.

www.greenfoxacademy.com

A The Tailor Network olyan megfizethető öltönyöket kínál, melyeket helyi szabók és alul-képzett, hátrányos helyzetű varrónők készítenek.
X

The Tailor Network

A The Tailor Network megfizethető, szabók által tökéletesre igazított öltönyöket készít és kínál vásárlóinak, miközben hátrányos helyzetű és alul-képzett nők számára biztosít varrónői munkát és fenntartható megélhetést.

A The Tailor Network olyan alul-képzett nőknek és más hátrányos helyzetű csoportoknak nyújt varrónői tanfolyamot, eszközöket és munkalehetőséget, akik családok átmeneti otthonaiban élnek családjukkal. A kiképzett varrónők megrendeléseket teljesítenek a The Tailor Network számára, így fenntartható jövedelemre tesznek szert, ami jelentős segítséget jelent lakhatási körülményeik javításában.

www.thetailornetwork.com

A #School egy digitális platform diákoknak online tanulásra, tanároknak és iskoláknak pedig digitális tananyagkészítésre, online oktatásra, tanulászervezésre.
X

#School

A #School egy pedagógusok által fejlesztett, e-learning keretrendszer diákoknak, tanároknak, iskoláknak. A platform szerkesztőjében a tanárok egyszerűen készíthetnek digitális tananyagot sokszínű módszertani segítséggel, illetve online órát és teszteket egyaránt lebonyolíthatnak. A diákok számára pedig rengeteg oktatási anyag érhető el felzárkózásra, különórai fejlesztésre, vizsga felkészülésre, vagy csupán az osztálytermi órák folytatása, kiegészítése képpen.

A #School több tízezer diák számára teszi elérhetővé az online tanulást, és megkönnyíti a tanárok számára, hogy 21. századi, digitális tananyagot készítsenek, tanítsanak. Az eTanoda program segítségével hátrányos helyzetű diákoknak és iskoláiknak teszik elérhetővé ingyenesen a tananyagokat, és szoros mentorálással segítik a gyerekek tanulását, ezáltal bizonyítottan előmozdítva tanulási előmenetelüket.

e-studygroup.com

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik.
X

Grinsect

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. Innovációjának célja, hogy a fehérje előállítás környezetbarát módon, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva történjen, miközben alternatív megoldásokat kínál a hulladékfeldolgozás és takarmány előállítás terén.

grinsect.com

Az Envision a minket körülvevő vizuális világ felismerésével és elbeszélésével segíti a vakokat és gyengénlátókat önállóságuk egyre magasabb szintjének elérésében.
X

ENVISION

Az Envison App számos vizuális felismerési funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a vakok és gyengénlátók számára a vizuális információk önálló elérését és értelmezését. Az Envision Glasses ezen funkcionalitást az okosszemüvegeken keresztül is elérhetővé teszi, így biztosítva egy észrevétlen és kéz nélküli felhasználói élményt a vizuális világban való felfedezésre és tájékozódásra.

Több, mint 300 millió vak és gyengénlátó ember él világszerte, akik korlátozottan vagy csak mások segítsége révén férnek hozzá az őket körülvevő vizuális információkhoz. Ahogy világunk és hétköznapjaink napról-napra egyre több vizuális információn alapulnak, az Envision a mesterséges intelligencia segítségével teszi a vizuális információkat mindenki számára egyre elérhetőbbé.

www.letsenvision.com

A BrainTrip Cognitve Index (BCI) egy EEG alapú biomarker, amely alkalmas az Alzheimer-kór és más demenciák korai felismerésére és szűrésére.
X

BRAINTRIP

A BrainTrip egy gyors, pontos, nem-invazív, megfizethető és skálázható neurológiai eszközt biztosít a demencia korai felismerésére, választ adva a jelenlegi szűrési módszerek kihívásaira. A BrainTrip EEG-alapú mérési módszere mindössze 15 percet vesz igénybe és a felhőben kalkulált eredmények azonnal elérhetők az orvosok és betegeik számára egy app-on keresztül.

A Class I Medical Device tanúsítvánnyal rendelkező BrainTrip Cognitive Index (BCI) a társadalmunk elöregedéséből fakadóan egyre fokozódó demencia előfordulását hivatott nagy pontossággal, annak korai fázisában felismerni, hogy az érintettek és családjaik életminőségének megőrzéséhez és javításához hozzájáruljon, illetve hogy a diagnosztikus specialisták terhelését csökkentse.

www.braintrip.net

A Bonapp.eco az élelmiszerpazarlás ellen küzd az ételmentés eszközével, megakadályozva, hogy a fogyasztásra alkalmas ételek hulladékként végezzék.
X

BONAPP.ECO

A Bonapp.eco egyszerűen alkalmazható, felhasználóbarát, mobil applikációjának segítségével küzd az ételpazarlás ellen. Az iOS-en és Androidon egyaránt elérhető applikáció összeköti a vásárlókat a helyi élelmiszer kiskereskedőkkel, beleértve az élelmiszerboltokat, éttermeket, benzinkutakat, pékségeket, kávézókat, szállodákat. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók akár 80%-os kedvezménnyel vásárolhatnak lejárathoz közeli, de még fogyasztható élelmiszert.
A megoldás által a Bonapp.eco a CO2 kibocsátás csökkentéséért küzd, miközben társadalmi tudatosságot épít az élelmiszerpazarlást illetően.

bonapp.eco

A Candam Technologies az újrahasznosítási arány növelését segíti elő egy innovatív IoT eszköz, a RecySmart révén, így csökkentve a hulladékok okozta káros környezeti hatásokat.
X

CANDAM TECHNOLOGIES

A Candam a körkörös gazdaság fejlődésének előmozdítására biztosít új technológiát. IoT eszközüket, a RecySmart-ot a hulladékgazdálkodási szektor számára fejlesztették ki. A céljuk az önkormányzatok és hulladékkezelési szolgáltatók segítése abból a célból, hogy növelni tudják az újrahasznosított hulladékok arányát. A diszruptív technológia képes felismerni bármilyen csomagolási hulladékot valós időben, miközben a megfelelő szelektív hulladékgyűjtésért jutalmazza a polgárokat. Ily módon a megfelelő szelekció könnyen a fogyasztói rutin részévé válik, motiválva a lakosságot a megfelelő hulladékgyűjtésre. A Candam megoldásával a szelektív hulladékgyűjtési folyamat nemcsak profitabilisabbá, de kényelmesebbé és hatékonyabbá is válik minden érintett számára.

A Candam Technologies megelőzi, hogy még valódi értékkel bíró anyagok összekeveredve kerüljenek be a hulladéklerakókba, vagy akár ki a környezetbe amiatt, hogy nem lettek megfelelően, szelektíven szétválogatva. Ezáltal a megoldás egy globális kihívásra ad választ: a nem újrahasznosított csomagolási hulladékok csökkentésére.

candam.eu