Adatkezelési tájékoztató
Data Processing Policy

Oldalunkra való továbblépés előtt kérjük, tekintse át adatkezelési tájékoztatónkat. Az oldal látogatásához a tájékoztató elfogadása szükséges.
Before proceeding to our site please review our Data Processing Policy. Please accept this policy to move on.

Adatkezelési tájékoztató / Data Processing Policy

Elfogad / ACCEPT Elutasít / DECLINE
A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével foglalkozik.
X

WLWYB

A WLWYB LEGOTM alkatrészek másodlagos piaci értékesítésével, és amatőr tervezők MOC (My Own Creation) alkotásaihoz szükséges LEGOTM alkatrészek szettként történő online értékesítésével és logisztikájával foglalkozik.

A WLWYB az autizmussal élők számára teremt álom munkahelyet LEGO birodalmában. Az autizmus specifikus munkahely létrehozásában és tökéletesítésében a Mars Alapítvánnyal dolgozik együtt, ahol növekvő számban foglalkoztat autizmussal élő munkavállalókat.

www.wlwyb.com

A MAAM egy digitális soft-skill fejlesztő képzés dolgozó szülők és gondozók számára.
X

MAAM – Life Based Value S.r.l

Az LBV egy digitális képzés dolgozó szülők és gondozók számára, amely különböző élettapasztalatok (pl.: szülőség, beteggondozás) során fejlesztett készségeket segít átültetni a munka világába, s mindeközben pozitívan hat a munkahelyi légkörre / kultúrára, csökkenti a résztvevőknél a stresszt és növeli elköteleződésüket.

Friss kutatásokra és szilárd tudományos alapokra építve, az LBV a szülői/gondozói tapasztalatok felhasználásával eredményesen fejleszti a „soft skill”-eket, valamint megerősítést és segítséget nyújt anyák-apák-gondozók számára, hogy visszatérjenek és sikeresek legyenek a munkájukban.

www.maam.life

Az AXS ergonómiai kiértékelő rendszere segít megelőzni a munkával-összefüggő vázizomrendszeri rendellenességek (WMSD) kialakulását.
X

AXS MotionSystem

Európa-szerte 60 millió dolgozó szenved Munkával-Összefüggő Vázizomrendszeri Rendellenességben (WMSD), ami különböző egészégügyi problémákban (enyhébb fájdalmaktól kezdve súlyos egészségi állapotig terjedhet) és diszkomfortban mutatkozik meg. A WMSD napjaink legelterjedtebb foglalkozáshoz kötött egészségügyi problémája, ami a fárasztó munka és nem megfelelő munka körülmények következménye.

Az AXS Ergonómiai Kiértékelő Rendszer elemzése eredményeként pontosan meghatározható́, hogy egy adott munkahely jobbítása érdekében mely pontokon kell a munkafolyamatot vagy a munkahelyet áttervezni, a hatékonyság növelése és a WMSD megelőzése érdekében.

www.axsco.com

A Green Fox Academy Magyarország egyik programozó bootcampje.
X

Green Fox Academy

A Green Fox Academy, Magyarország egyik vezető programozó bootcampje olyan készségek megszerzéséhez segíti hallgatóit, amelyekkel új, jövő-biztos IT-karriert kezdhetnek. A Green Fox első munkahelyük megtalálásában is segíti sikeresen végzett hallgatóit, elhelyezkedésükre pedig garanciát vállalnak.

A fokozódó automatizáció és digitalizáció napjainkban folyamatos munkaerőpiaci restrukturálódáshoz vezet, ahol rohamosan növekszik az IT-készségek iránti kereslet, míg számos hagyományos munkakör megszűnik illetve átalakul. A Green Fox Academy olyan karrierváltóknak segít átképzés útján, akik kiégtek, vagy akik a munkahelyét az automatizáció okozta kiváltás fenyegeti.

www.greenfoxacademy.com

A The Tailor Network olyan megfizethető öltönyöket kínál, melyeket helyi szabók és alul-képzett, hátrányos helyzetű varrónők készítenek.
X

The Tailor Network

A The Tailor Network megfizethető, szabók által tökéletesre igazított öltönyöket készít és kínál vásárlóinak, miközben hátrányos helyzetű és alul-képzett nők számára biztosít varrónői munkát és fenntartható megélhetést.

A The Tailor Network olyan alul-képzett nőknek és más hátrányos helyzetű csoportoknak nyújt varrónői tanfolyamot, eszközöket és munkalehetőséget, akik családok átmeneti otthonaiban élnek családjukkal. A kiképzett varrónők megrendeléseket teljesítenek a The Tailor Network számára, így fenntartható jövedelemre tesznek szert, ami jelentős segítséget jelent lakhatási körülményeik javításában.

www.thetailornetwork.com

A #School egy digitális platform diákoknak online tanulásra, tanároknak és iskoláknak pedig digitális tananyagkészítésre, online oktatásra, tanulászervezésre.
X

#School

A #School egy pedagógusok által fejlesztett, e-learning keretrendszer diákoknak, tanároknak, iskoláknak. A platform szerkesztőjében a tanárok egyszerűen készíthetnek digitális tananyagot sokszínű módszertani segítséggel, illetve online órát és teszteket egyaránt lebonyolíthatnak. A diákok számára pedig rengeteg oktatási anyag érhető el felzárkózásra, különórai fejlesztésre, vizsga felkészülésre, vagy csupán az osztálytermi órák folytatása, kiegészítése képpen.

A #School több tízezer diák számára teszi elérhetővé az online tanulást, és megkönnyíti a tanárok számára, hogy 21. századi, digitális tananyagot készítsenek, tanítsanak. Az eTanoda program segítségével hátrányos helyzetű diákoknak és iskoláiknak teszik elérhetővé ingyenesen a tananyagokat, és szoros mentorálással segítik a gyerekek tanulását, ezáltal bizonyítottan előmozdítva tanulási előmenetelüket.

e-studygroup.com

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik.
X

Grinsect

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. Innovációjának célja, hogy a fehérje előállítás környezetbarát módon, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva történjen, miközben alternatív megoldásokat kínál a hulladékfeldolgozás és takarmány előállítás terén.

grinsect.com