Adatkezelési tájékoztató
Data Processing Policy

Oldalunkra való továbblépés előtt kérjük, tekintse át adatkezelési tájékoztatónkat. Az oldal látogatásához a tájékoztató elfogadása szükséges.
Before proceeding to our site please review our Data Processing Policy. Please accept this policy to move on.

Adatkezelési tájékoztató / Data Processing Policy

Elfogad / ACCEPT Elutasít / DECLINE

 

 • Az IMPACT VENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. két - szociális innováció fókuszú - társadalmi hasznosságú befektetési alapot kezel.

 • Célunk, hogy befektetéseinkkel mérhető, pozitív társadalmi hatást váltsunk ki a pénzügyi megtérülés mellett.

 • Ennek érdekében fenntartható, skálázható üzleti modellel rendelkező szociális vállalkozásokba fektetünk, és üzletfejlesztő támogatással segítjük növekedésüket. Az együttműködés eredményeként befektetéseink pozitív társadalmi és környezeti hatásaikat megsokszorozzák.

 

Csapatunk

 • Eszter Elemér  Elemér az IMPACT VENTURES Zrt. igazgatóságának elnöke. Történészként végzett, az Egyesült Államokban folytatott politológiai és közgazdaságtani tanulmányokat. Számos kis- és középvállalkozás alapítója és vezető tisztségviselője. Üzleti angyalként több sikeres vállalkozás elindításában vett részt, referenciái között több sikeres exit szerepel.

 • Iváncsics Gergely  Gergő az IMPACT VENTURES Zrt. befektetési vezetője. A Conor Seed Capital és a PBG FMC kockázati tőkealapoknál korai fázisú, technológiai start-up befektetések révén szerzett befektetés elemzői és portfóliókezelői tapasztalatot, M&A ismereteket pedig a korai felvásárlásokra fókuszáló bécsi i5investnél sajátított el. Tanulmányait vállalkozásfejlesztés, nemzetközi menedzsment és pszichológia területeken végezte.

 • Fehérgyarmati-Tóth Károly  Károly az IMPACT VENTURES Zrt. operatív igazgatója. Több, mint 20 éves banki és befektetési tapasztalattal rendelkezik. Pályája során projekt- és vállalatfinanszírozásban, konzorciumi-, szindikátusi hitelezésben, valamint befektetési ügyletek bonyolításában szerzett ismereteket. 2015 óta foglalkozik kockázati tőkebefektetéssel és 2016 óta a PBG FMC Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. operatív igazgatója.

 • dr. Ming Barbara  Barbara az IMPACT VENTURES Zrt. partnere és jogtanácsosa. Széles tapasztalattal rendelkezik a polgári és kereskedelmi jog, a munkajog, az ingatlanjog, a kormányjog, a családjog, az emberi jog és az általános társasági jog területén. Szakértelme a tőkebefektetésekre és a reklámjogra terjed ki. Ügyvédi, peren kívüli és igazgatási eljárásokban jártas. Nagy magyar középvállalkozásnál, ingatlanügynökségnél és önkormányzatok jogi képviseletét látta el. Barbara jogász diplomáját az ELTE-n szerezte.